Dimona’s en contracten automatiseren

Forganiser doet er alles aan om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de werkgever!

We weten namelijk dat heel veel zaken struggelen met dimona’s en contracten. Je moet deze steeds op tijd aanmaken of ingeven en door de rush kan dit af en toe vergeten worden. Terwijl dit een van de belangrijkste zaken voor een werkgever zijn, namelijk de contracten en dimona’s voor het personeel.

Deze moeten op tijd worden aangegeven bij RSZ. Wanneer dit niet gebeurt en de sociale inspectie komt langs zijn de boetes vaak niet te overzien.

Via Forganiser kan je op een makkelijke manier je dimona’s en contracten automatiseren wanneer je iemand hebt ingepland. Deze keuze is volledig aan jou. Je kan zelf kiezen of je de automatische optie aanzet om dimona en contracten te versturen.

Wanneer een werknemer eerder of later start en gebruik maakt van tijdregistratie wordt er automatisch een dimona-update verzonden. Hierdoor ben je als werkgever steeds gerust dat je alles op tijd hebt doorgegeven.

Start met Forganiser en maak het administratief leven een pak gemakkelijker;


Ook Dimona’s automatiseren

Wil je weten hoe Forganiser je kan helpen om de Dimona’s en contracten te automatiseren?

Gerelateerd

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR