Forganiser in de Haven

Forganiser is bij veel klanten in de haven succesvol geweest in het efficiënter maken van de personeelsadministratie waardoor je meer winst maakt.

De haven kenmerkt zich vooral door het ‘never sleeps’ fenomeen. Er is altijd wel iets te doen, iemand die bezig is, die gepland moet worden…. Vaak 24/24. Dus arbeidsuren zijn een uiterst belangrijk onderdeel van uw werking. Wees slim en pak het vast, met Forganiser !

Wacht niet langer met digitaliseren, iedereen kan het, ook jij!

Forganiser in de Haven

Snel, Efficiënt en Veelzijdig

Beheers je loonkost

De focus van Forganiser ligt op slim plannen en loonkostbeheersing. Door werktijden efficiënt en gemakkelijk te registreren en steeds een overzicht te hebben van je loonkost verbetert je winstcijfer.

Werk foutloos

Ga je zelf aan de slag met arbeidscontracten? Forganiser genereert de arbeidscontracten en zorgt ervoor dat ze via de smartphone of vaste terminal kunnen gelezen en getekend worden. Zelfs informatie over uitzendcontracten kunnen verwerkt worden in onze tijdsregistratie.

Bespaar kostbare tijd

Alle personeelsadministratie is digitaal. Van arbeidscontracten tot prestaties tot het verwerken van sollicitaties. Geen papierwerk meer, niets meer overtypen, alle personeelsadministratie via één platform.

Win aan efficiëntie

Zonder dubbel werk, verlaag je de total operating cost van je onderneming en kan je makkelijker je processen managen. Meer tijd voor organisatie, minder tijdsverlies aan administratie!

Veelzijdig en toch makkelijk

Forganiser heeft modules voor elk personeelsproces. Geen integratiekosten meer met dure IT-oplossingen, maar een kant en klare oplossing die werkt.

Snel werken is goedkoper

Forganiser communiceert in real time met je sociaal secretariaat, je uitzendkantoor en je tijdsregistratie. Gegevensuitwisseling gaat sneller en je hebt meer kracht om je organisatie on time aan te sturen.

E-Book : Loonkosten Optimaliseren

In ons E-book helpen we u uw loonkosten onder controle te houden en te optimaliseren!

ebook-loonkosten-optimaliseren

Klanten Ervaringen

Dankzij Forganiser kunnen we snel inspelen op de vele wijzigingen in onze orderboek

“Havenlogistiek is een zeer flexibele job. Dankzij Forganiser kunnen we snel inspelen op de vele wijzigingen in onze orderboek. We kunnen sneller werknemers inzetten en er gaat geen tijd verloren in het doorsturen van planningen naar onze uitzendpartners.”

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR