Hoe kies je de juiste planningsoftware?

Wie graag werkt, doet zijn job beter. Daarom kies je best voor een systeem dat je goed ligt en waarmee je graag werkt. Hoe kies je voor de beste software? Simpel, Werk je er graag mee, dan werk je er goed mee.

Heb je een fulltime personeelsplanner in dienst? Dit geldt misschien voor hotelketens en horecagroepen. Maar bij de meeste horecaondernemers is dit niet het geval. Toch is personeelsmanagement in al zijn aspecten een tijdrovende job die het best centraal staat in je onderneming. Loonkosten vertegenwoordigen tussen de 30 en de 40 procent van je omzet. Je kan er maar beter de nodige zorg aan besteden.

Een sterk UX design ervoor zorgt dat personeelsadministratie een plezier wordt!

Voor Forganiser is dit het grootste vraagstuk. Hoe maken wij het personeelsmanagement zo makkelijk en efficiënt mogelijk? In één woord? UX Design. Wat zeg je daar? User experience of UX vertaalt zich in gebruikservaring. Want gebruikservaring staat synoniem voor het gemak waarmee je een bepaalde taak kan uitvoeren. Een voorbeeld, in het begin van de computer typte je lettercombinaties in je toetsenbord om een programma op te roepen of om bewerkingen te doen. En Toen kwam een slimmerik die de “muis” bedacht (Douglas Engelbart en William English, nvdr.). En net die muis heeft er voor gezorgd dat de home computer een commercieel succes werd..

Forganiser gelooft dat een sterk UX design ervoor zorgt dat personeelsadministratie een plezier wordt. Door stap voor stap alle frustraties weg te schaven en steeds af te vragen of een taak niet simpeler kan, krijg je plezier in je werk. En werk dat je graag doet, gaat vooruit en is efficiënt.

We ontwikkelden een nieuwe manier van inplannen, de “click & book” methode en zetten volop in op “smart functies” waarbij de planning zelf aangeeft wie je het best kan inplannen. Onze app is een teken van eenvoud die veel functionaliteit verbergt en vooral makkelijk gebruikt wordt door alle medewerkers.

Als je voor een planningsoftware kiest, ga dus niet voor de software met de meeste toeters en bellen, maar kies de tool waar je gemakkelijk en graag mee werkt. Je gaat de nieuwe technologie niet alleen sneller adapteren, maar ook je werkdag een beetje aangenamer maken.

Gerelateerd

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR