Forganiser plant vaccinatiedorp Lier

De vele medewerkers die straks de vaccinaties uitvoeren, zijn een cruciaal deel in heel de vaccinatiestrategie. Naast verplegend personeel en dokters werkt ook logistiek en administratief personeel mee. De planning van al deze medewerkers moet vlot verlopen en daarom gaat planningsoftware Forganiser samen met A concept interim het personeelsbeheer managen.

Onze flexibele planning en vooral de app voor werknemers maken het mogelijk dat je in één week tijd een grote operatie kan plannen

Beide bedrijven hebben al jaren ervaring in de evenementensector en kunnen snel starten met het plannen van medewerkers en het communiceren over werktijden en jobinhoud. “Onze flexibele planning en vooral de app voor werknemers maken het mogelijk dat je in één week tijd een grote operatie kan plannen” zegt Sebastian Rummens, Founder van Forganiser. “En omdat we al jaren samenwerken met A concept interim, moeten we geen coördinatoren opleiden en kunnen we bestaande infrastructuur gebruiken. Geen inlooptijd, geen uitgebreide trainingen, maar onmiddellijk starten.”

Volgens Katleen Janssens, Algemeen Directeur van de Stad Lier, is het voordelig om met Forganiser in zee te gaan omdat de software geschikt is voor de taak zonder dat er een lange periode van installatie en parametrisering nodig is. “De software is good to go, op een paar dagen tijd zijn we vertrokken.”

Forganiser zelf is HR-software die gebruikt wordt in de Retail, Horeca, Evenementen en Logistiek. “Eigenlijk voor alle bedrijven en organisaties die gebruik maken van flexibele planningen. Zo krijgen we meer en meer aanvragen van rusthuizen en zelfs ziekenhuizen om te helpen in hun planningbehoeftes” -aldus Sebastian Rummens – “Oorspronkelijk was de software bedoeld om loonkosten in de horeca te verlagen en tegelijkertijd de volledige personeelsadministratie te automatiseren, maar eigenlijk werken we nu in alle sectoren. Werkuren efficiënt inplannen en werkinformatie communiceren is iets voor alle bedrijven, niet enkel de restaurants”.

Bij A concept interim zagen ze het meteen zitten om mee te werken. “We hebben al lang de expertise om veel medewerkers op korte termijn in te plannen en om de juiste communicatie bij de juiste medewerkers te krijgen. We werken zelf al jaren met Forganiser, waardoor we onmiddellijk kunnen starten. Onze mensen die normaal voor evenementen plannen kunnen snel ingezet worden.”

Andere vaccinatiedorpen kunnen ook beroep doen op de diensten van Forganiser en A concept interim. Als we binnen een paar dagen op bijna 100 locaties zulken dorpen willen installeren, kunnen we best een vliegende start nemen met bestaande software en kennis die reeds aanwezig is. “Wij zijn er klaar voor” hoor je zowel bij Forganiser als bij A concept interim.

Gerelateerd

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR