Werkt uw personeel de geplande uren of te veel overuren?

De beste manier om je loonkost onder controle te houden is ervoor zorgen dat de werkuren productief worden ingezet. Tijdsregistratie zorgt ervoor dat er geen uur te veel of te weinig wordt gewerkt.

Heb je echter soms ook moeite om al die uren bij te houden? De ene stuurt dat via Whats’app, de andere heeft het mondeling doorgegeven, of op een bierkaartje nog vlug ergens genoteerd.

Op het einde van de maand weet je ook niet meer hoe het nu juist zat met de uren van Jan? Waarom had hij langer gewerkt? En waarom was Marie vorige week dinsdag te laat?

Maak daarom gebruik van een digitale tikklok

Minder administratieve last
Gedaan met het uitpluizen van al die informatie. Je kan alles overzichtelijk en transparant bijhouden door gebruik te maken van een tikklok. Alle uren  worden automatisch bijgehouden. Geen rondslingerende papieren meer.

Aanwezigheidsregister
Heb je een controle en moet je alle gepresteerde uren tonen van iemand. Geen probleem, je kan alles terugvinden in het aanwezigheidsregister.

Geen extra investering
Weeral een app of een extra investering denk je? Niet bij Forganiser, want die is gewoon mee geïntegreerd in je digitale planningstool!

Fouten in de verloning = verleden tijd
Met de tijdsregistraties heb je minder administratieve rompslomp op het einde van de maand. Fouten in de verloning zijn hierdoor verleden tijd.

Overzicht
Dankzij het badgen van de uren, heb je een overzicht wie tijdig komt, wie langer werkt. Je beheert beter je loonkosten voor de toekomst dankzij analyse van je geklokte uren.

Hoe doen wij dat bij Forganiser ?

De simpele downloadbare applicatie Forganiser Instant verandert elke smartphone in een tijdsregistratiesysteem. De smartphone heb je altijd op zak, ook je werknemer. Via deze applicatie laat je elke medewerker of collega in- en uitscannen op de werkvloer. Dit scannen is een fluitje van een cent. Je krijgt instant zicht op de geklokte uren. Het is niet mogelijk te knoeien met de QR code aangezien deze continu wordt gewijzigd.

Een compleet dashboard met overzicht van de tiktijden in de Forganiser software is beschikbaar, compleet met geo-localisatie! Je weet dus waar én wanneer je personeel incheckt, ook als je op wisselende locaties werkt zoals bijvoorbeeld in de catering business, poetsdiensten, service engineers, festivals of events.

Klokken, kan via de app, maar indien gewenst ook via je kassa of met vingerafdruk.


Ook Dimona’s automatiseren

Wil je weten hoe Forganiser je kan helpen om de Dimona’s en contracten te automatiseren?

 

Gerelateerd

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR