Functies

Connecteer met zowel je vaste als je flexibele werknemers, haal het maximum uit je talenten en boek resultaat.
Personeelsadministratie voor een groot team? Een makkie!

Een complete planning maken, doe je in een ogenblik.

Plannen gaat heel snel 'From Scratch' of door simpelweg een planning te kopiëren uit het verleden. Geen dubbel werk, geen fouten. Werknemers toewijzen is simpel met het handig 'Click & Book' systeem. En dat niet alleen, de juiste medewerker kiezen doe je met de 'Smart Forganiser' functie die zelf zoekt wat de beste arbeidsplaats is voor je werknemer.


Veilig en correct contracten versturen en dimona’s aanvragen

Arbeidscontracten worden opgemaakt op basis van de planning voor een foutloze administratie. Via de koppeling met de RSZ kan je in één klik dimona's aanvragen. En met onze app kan je team de werktijden registeren voor een vlotte prestatieverwerking. Heb je een Lightspeed kassa? Dan kan je in- en uitklokken via de Lightspeed kassa.


En dat is niet alles. Arbeidscontracten worden automatisch opgemaakt en verzonden naar de juiste werknemer. Via de app kan die het contract onmiddellijk ondertekenen.


Verlies geen tijd meer met de maandelijkse prestatieverwerking

Forganiser koppelt met jouw sociaal secretariaat. Alle gegevens van je planning, persoonsgegevens en de tijdsregistratie kan je uploaden in het portaal van je sociaal secretariaat naar keuze. Je hebt dus geen extra werk meer op het einde van de maand en je vermijdt fouten bij het overtypen.


Alle prestaties kan je makkelijk opmaken in Forganiser. Overuren, afwezigheden, vakantie,… Alles te beheren in één platform.


Beheer je vaste en flexibele medewerkers zonder administratie

Forganiser heeft een online portaal en een werknemersapplicatie waar sollicitanten zelf hun gegevens beheren. Geen gedoe meer met formulieren en altijd de meest up-to-date gegevens in één databank.


Werknemers kunnen hun personeelsgegevens zelf beheren in hun app. Zoek je nog medewerkers? Wij zorgen voor een integratie met jouw website om nieuwe medewerkers aan te trekken. Je kan zelf beroep doen op onze partner-uitzendbedrijven om tijdelijk personeelstekorten op te vangen.


Elke minuut telt, want elke minuut kost geld.

Forganiser heeft een precieze tijdsregistratiemodule. Via de app kan de werknemer in en uitklokken. Gewoon even de QR code scannen op de werkvloer en je bent vertrokken. Veilig en fraudeveilig. En dat alles zonder veel installatie.


In Forganiser kan je real time alle kloktijden opvolgen, op de website en op de handige werkgeversapplicatie. Je hoeft dus niet in te loggen om te kijken of iedereen op tijd is, gewoon de app openen op je smartphone is voldoende.


Krijg real time informatie over je planning

Forganiser komt met een handig dashboard die controle geeft over je bedrijf. In één oogopslag krijg je de werkstatus van je personeel en hun loonkost. Wil je de loonkost van één bepaalde vestiging? Of een tijdsperiode? Of zelfs per personeelslid of klant? Het dashboard is gemaakt om snel data te analyseren van welke parameters ook.


Word data-analyst in je eigen onderneming met deze handig functie. En het is makkelijk aan te leren. Via een simpele klik of gewoon met je muis te slepen verander je de instellingen van je dashboard. Het dashboard vergelijkt de omzet van je kassa met je reële en geplande loonkost.


Blijf steeds in contact met je medewerkers

Forganiser heeft een ingebouwde chatapplicatie waarmee je relevante informatie kan sturen naar je medewerkers zoals briefings, werkherinneringen en oproepen om te werken. Je kan chatten met werknemers van een bepaalde shift of zelfs groepen aanmaken op basis van hun competenties.


Via onze handig app hebben de werknemers altijd alle informatie over hun werkplaats op zak. Je kan via onze ingebouwde chat applicatie gericht berichten sturen naar alle teams op de werkvloer.


Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR