Securex en Forganiser, een partnership voor een vlotte loonadministratie

Automatisch uitwisselen van loongegevens zorgt voor foutloze en snelle loonverwerking.

  • Synchronisatie loonkosten
  • Handige prestatie module
  • Uitwisselen persoonsgegevens
  • Uitwisselen contactgegevens
  • Vakantiebeheer
  • Afwezigheden
  • Kloktijd omzetten in looncodes
  • Beheer van overuren

Testimonial

De stress op het einde van de maand om de lonen tijdig door te sturen is helemaal weg.

“Forganiser rekent werktijden uit en zet ze in de juiste looncode. Ik hoef enkel nog na te kijken en te bevestigen.  Mijn personeel registreert zijn werktijden, ik kan nu zelfs alle pauzes en kwartiertjes minder gewerkt in rekening brengen. Zo heb ik meer tijd op het einde van de maand en kan ik mijn loonkosten perfect opvolgen.

Snel, Efficiënt en Veelzijdig

Beheers je loonkost

Alvorens je de lonen verzendt naar Securex, heb jij de laatste call. Forganiser heeft een handige prestatiemodule waarin je alles kan nakijken en zaken kunt wijzigen. Je behoudt dus wel de controle over je loonadministratie.

Werk foutloos

Forganiser en Securex synchroniseren persoonsgegevens en  contractgegevens, dubbel werk wordt vermeden. Forganiser haalt uw specifieke looncodes op bij Securex en matcht werktijden op de juiste code.

Bespaar kostbare tijd

Alle loonadministratie vertrekt vanuit de tikklok. Naast werktijden, kan je vakanties en afwezigheden beheren in de app. Zo wordt je administratie op het einde van de maand heel wat minder!

Functies

Connecteer met zowel je vaste als je flexibele werknemers, haal het maximum uit je talenten en boek resultaat.
Personeelsadministratie voor een groot team? Een makkie!

Steeds de juiste looncodes voor een foutloze verwerking.

Forganiser gebruikt de looncodes van Securex. Alle codes die specifiek voor uw zaak gelden, staan klaar in Forganiser zodat je altijd de juiste tijden bij de juiste looncode krijgt. Je hoeft deze ook niet in te stellen, via de koppeling met Securex worden ze automatisch opgeladen.


Volledige controle over je loonadministratie.

In de prestatiemodule worden de werktijden op de juiste looncode gematcht en getoond in een handige maandkalender per werknemer. Je hebt meteen een overzicht over de gewerkte uren, afwezigheden en overuren. Je kan alles manueel aanpassen als je toch nog zaken wil wijzigen. Via één knop stuur je alles door naar Securex.


Geen onnodig overtypen meer van de persoonsgegevens van je werknemers.

Wanneer een nieuwe werknemer start, stuurt Forganiser zijn gegevens meteen door naar Securex.  Ook als er iets wijzigt aan zijn persoonlijke situatie wordt het sociaal secretariaat daar onmiddellijk van op de hoogte gebracht. Je hoeft nu enkel het profiel van de werknemer in Forganiser aan te passen.


Eenvoudig contracten aanmaken voor werknemers.

In Forganiser kan je dimona's beheren en arbeidscontracten opmaken. Zodra je dit doet worden alle contractgegevens meteen naar Securex verzonden. Je hoeft deze dus niet meer manueel in te geven op de website van Securex. Alles gebeurt automatisch en zonder fouten.


Efficiënt vakantie aanvragen en goedkeuren.

Via de app kunnen medewerkers vakantie aanvragen en beheren. Als werkgever heb je in Forganiser de mogelijkheid om vakantie goed te keuren, in één oogopslag te zien of de aanvraag valt tijdens een drukke periode of er veel ander collega's reeds vakantie hebben genomen.


Onmiddellijk afwezigheden melden en verwerken.

In de app van Forganiser kan je onmiddellijk  een afwezigheid melden en de juiste administratieve opvolging geven naar Dimona en naar je sociaal secretariaat. Geef onmiddellijk de afwezigheid in met de juiste looncode voor een bepaalde periode.


Bespaar veel tijd met de tikklok.

Forganiser heeft een prestatiemodule die de werktijden uit de tikklok uitrekent naar de juiste looncodes. Bespaar je het rekenwerk op het einde van de maand. Nachturen, feestdagen, weekenduren. Alle looncodes kunnen verwerkt worden door Forganiser. Forganiser synchroniseert ook zelf jouw looncodes met Securex. Geen instellingen nodig!


Bespaar geld met het juist inzetten van overuren.

In de prestatiemodule van Forganiser heb je een handig overzicht van de gepresteerde overuren. Je kan de overuren uitbetalen volgens de afspraken die jij maakt met je personeel. Als toeslag, inhaalrust of via een nettoregeling... In Forganiser heb je de optie om overuren te beheren zoals het moet.


Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR