Forganiser in de zorg

Forganiser is bij veel organisaties in de zorg succesvol geweest in het efficiënter maken van de personeelsadministratie waardoor je kosten beter kan beheersen en sneller kan communiceren.

Wacht niet langer met digitaliseren, iedereen kan het, ook jij!

Forganiser in de zorg

Snel, Efficiënt en Veelzijdig

Beheers je loonkost

De focus van Forganiser ligt op slim plannen en loonkostbeheersing. Door werktijden beter te plannen en werkuren gemakkelijk te registreren, verlaag je kosten.

Werk foutloos

Forganiser beheert de verschillende types arbeidscontracten en laat je toe snel flexibele profielen in te zetten zoals deeltijdsen, studenten en stagiaires.

Bespaar kostbare tijd

Alle personeelsadministratie is digitaal. Van arbeidscontracten tot prestaties en het verwerken van sollicitaties. Geen papierwerk meer, niets meer overtypen, alle personeelsadministratie via één platform.

Win aan efficiëntie

Zonder dubbel werk, verlaag je de total operating cost van je onderneming en kan je makkelijker je processen managen. Meer tijd voor organisatie, minder tijdsverlies aan administratie!

Veelzijdig en toch makkelijk

Forganiser heeft modules voor elk personeelsproces. Geen integratiekosten meer met dure IT-oplossingen, maar een kant en klare oplossing die werkt.

Snel werken is goedkoper

Forganiser communiceert in real time met je kassa, je sociaal secretariaat, je uitzendkantoor en je tijdsregistratie. Gegevensuitwisseling gaat sneller en je hebt meer kracht om je organisatie on time aan te sturen.

Bespaar tijd door slim te plannen

Klanten Ervaringen

Forganiser heeft ervoor gezorgd dat alle gegevens digitaal worden uitgewisseld met het sociaal secretariaat wat ons een hoop werk bespaart.

“De werkdruk in een woonzorgcentrum ligt hoog. De steeds veranderende planning zorgt voor veel administratie en voor veel werk op het einde van de maand om de lonen te verwerken. Forganiser heeft ervoor gezorgd dat alle gegevens digitaal worden uitgewisseld met het sociaal secretariaat wat ons een hoop werk bespaart.”

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR