Maak automatisch contracten in Brightstaffing vanuit de planning van Forganiser

Schrap je werkuren aan administratie en digitaliseer je uitzendbedrijf.

  • Digitale Tikklok
  • Uitwisselen persoonsgegevens
  • Automatisch contracten aanmaken
  • Week- en dagcontracten
  • Digitaal prestaties verwerken
  • Encodage Looncodes

Testimonial

Meer tijd voor rekrutering en klanten.

Marc Braeckmans – A Concept Interim

“Wij werken nu een aantal maanden met Forganiser in combinatie met Brightstaffing. De administratieve keten is hierdoor nagenoeg volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd. De vrijgekomen uren bij onze consulenten kunnen we nu besteden aan rekrutering en een betere service onze klanten.”

Snel, Efficiënt en foutloos

Bespaar kostbare tijd

Forganiser knipt meerdere werkuren per dag weg bij de uitzendconsulent. Tijd die gebruikt kan worden voor je core-business zoals rekrutering. Je verdient niets met administratie, wel door het plaatsen van profielen. Van intake sollicitanten tot het verwerken van de prestaties, alles in één platform.

Werk foutloos

Forganiser en Brightstaffing zijn verbonden via API waarbij gegevens in twee richtingen worden gesynchroniseerd. Geen fouten meer door dubbele invoer van gegevens. Zowel bij gegevens van werknemers, contracten en encodage van prestaties.

Efficiëntie troef!

De planning van Forganiser stuurt de contracten aan in Brightstaffing, contracten worden automatisch geannuleerd of geüpdatet wanneer je de planning wijzigt. Je hoeft niet te werken met 2 schermen, enkel plannen en Forganiser doet de rest.

Functies

2 weg sync van werknemersgegevens
Geen onnodig overtypen meer van de persoonsgegevens van je werknemers.

Persoonsgegevens worden automatisch uitgewisseld. Ook als er iets wijzigt in zijn gegevens
worden deze automatisch gesynchroniseerd.

Geen onnodig overtypen meer van de persoonsgegevens van je werknemers.

Persoonsgegevens worden automatisch uitgewisseld. Ook als er iets wijzigt in zijn gegevens worden deze automatisch gesynchroniseerd.


Genereer het juiste rooster op basis van de planning.

Forganiser zoekt naar opeenvolgende geplande dagen per werknemer bij een specifieke klant en bundelt die tijden tot een overzichtelijk contract. Beperk onnodige dagcontracten zonder te puzzelen, dat doet Forganiser voor u!


Zowel dagcontracten als weekcontracten.

Vanuit Forganiser kan je het commercieel profiel, het loonprofiel en alle andere relevante gegevens meegeven voor het contract in Brightstaffing. Je hoeft de contracten niet aan te vullen in Brightstaffing, alles komt netjes op zijn plaats.


Tijdsregistratie zorgt voor correcte facturen en verloning.

Forganiser heeft een app voor tijdsregistratie. De effectieve werkuren dienen als basis voor de encodage van de looncodes.


Automatische looncodes voor encodage.

Automatische looncodes die je instelt in Brightstaffing worden automatisch ingelezen in Forganiser en klaargezet in onze prestatiemodule.


Prestaties en encodage kan je verwerken in Forganiser.

Werkuren worden in Forganiser uitgesplitst over de looncodes. Je hoeft zelf niet meer uit te rekenen hoeveel nachturen, werkuren op een feestdag en weekenduren de werknemer heeft gepresteerd. Je kan alles nog nakijken en verzenden naar Brightstaffing.


Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR