Forganiser in de retail

Forganiser is bij veel retailklanten succesvol geweest in het efficiënter maken van de personeelsadministratie waardoor je meer winst maakt.

Bij Retail zijn de openingsuren, én de uren ervoor en erna, van cruciaal belang. Retail heeft zowat de grootste aanwendig van arbeidsuren van eender welke sector. Ziehier hét belang om deze uur-massa goed in de hand te houden. En alleen te plannen wanneer het echt nodig is.

Wacht niet langer met digitaliseren, iedereen kan het, ook jij!

Forganiser in de retail

Snel, Efficiënt en Veelzijdig

Beheers je loonkost

De focus van Forganiser ligt op slim plannen en loonkostbeheersing. Door goedkopere profielen in te zetten en werktijden efficiënt en gemakkelijk te registreren verbetert je winstcijfer.

Werk foutloos

Ga je zelf aan de slag met arbeidscontracten? De DIMONA-verplichting is een tijdrovende administratie voor elke werkgever. Forganiser handelt de DIMONA-administratie af en genereert het juiste arbeidscontract vanuit de planning.

Bespaar kostbare tijd

Alle personeelsadministratie is digitaal. Van arbeidscontracten tot prestaties tot het verwerken van sollicitaties. Geen papierwerk meer, niets meer overtypen, alle personeelsadministratie via één platform.

Win aan efficiëntie

Zonder dubbel werk, verlaag je de total operating cost van je onderneming en kan je makkelijker je processen managen. Meer tijd voor organisatie, minder tijdsverlies aan administratie!

Veelzijdig en toch makkelijk

Forganiser heeft modules voor elk personeelsproces. Geen integratiekosten meer met dure IT-oplossingen, maar een kant en klare oplossing die werkt.

Snel werken is goedkoper

Forganiser communiceert in real time met je kassa, je sociaal secretariaat, je uitzendkantoor en je tijdsregistratie. Gegevensuitwisseling gaat sneller en je hebt meer kracht om je organisatie on time aan te sturen.

E-Book : Loonkosten Optimaliseren

In ons E-book helpen we u uw loonkosten onder controle te houden en te optimaliseren!

ebook-loonkosten-optimaliseren

Klanten Ervaringen

Vanaf de eerste maand had ik onmiddellijk data over de impact van planningkeuzes op de loonkost.

“Nog voor ik begon aan de uitbating van een supermarkt, wilde ik een vliegende start nemen. Vanuit het niets 40 werknemers beheren is een uitdaging, maar Forganiser gaf me de tools om gestructureerd te werk te gaan. Vanaf de eerste maand had ik onmiddellijk data over de impact van planningkeuzes op de loonkost.”

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR