Forganiser in de Logistiek

Forganiser is bij veel logistieke bedrijven succesvol geweest in het efficiënter maken van de personeelsadministratie waardoor je meer winst maakt. Logistiek gaat immers steeds over slim en doordacht plannen. Niet teveel, maar ook niet te weinig. Want er hangt een hele keten aan vast. Wacht niet langer met digitaliseren, iedereen kan het, ook jij!

Forganiser in de Logistiek

Snel, Efficiënt en Veelzijdig

Beheers je loonkost

De focus van Forganiser ligt op slim plannen en loonkostbeheersing. Door goedkopere profielen in te zetten en werktijden efficiënt en gemakkelijk te registreren verbetert je winstcijfer.

Werk foutloos

Ga je zelf aan de slag met arbeidscontracten? Forganiser genereert de arbeidscontracten en zorgt ervoor dat ze via de smartphone of vaste terminal kunnen gelezen en getekend worden. Zelfs informatie over uitzendcontracten kunnen verwerkt worden in onze tijdsregistratie.

Bespaar kostbare tijd

Alle personeelsadministratie is digitaal. Van arbeidscontracten tot prestaties tot het verwerken van sollicitaties. Geen papierwerk meer, niets meer overtypen, alle personeelsadministratie via één platform.

Win aan efficiëntie

Zonder dubbel werk, verlaag je de total operating cost van je onderneming en kan je makkelijker je processen managen. Meer tijd voor organisatie, minder tijdsverlies aan administratie!

Veelzijdig en toch makkelijk

Forganiser heeft modules voor elk personeelsproces. Geen integratiekosten meer met dure IT-oplossingen, maar een kant en klare oplossing die werkt.

Snel werken is goedkoper

Forganiser communiceert in real time met je sociaal secretariaat, je uitzendkantoor en je tijdsregistratie. Gegevensuitwisseling gaat sneller en je hebt meer kracht om je organisatie on time aan te sturen.

E-Book : Loonkosten Optimaliseren

In ons E-book helpen we u uw loonkosten onder controle te houden en te optimaliseren!

ebook-loonkosten-optimaliseren

Klanten Ervaringen

Met Forganiser leerden we dat efficiënt werktijden registeren en op voorhand loonkost plannen

“Voor dat we gestart waren met Forganiser kon ik niet geloven dat we nog veel konden besparen op ons personeel. We onderhandelden elk jaar de prijzen bij onze uitzendpartners en zetten zoveel mogelijk in op goedkope arbeidsprofielen. Met Forganiser leerden we dat efficiënt werktijden registeren en op voorhand loonkost plannen in functie van de verwachte omzet ons nog eens 10% kosten bespaarde. Een cijfer dat ik niet mogelijk achtte.”

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR