Forganiser in de Industrie

Industriële omgevingen zijn vaak erg systematisch gepland en georganiseerd. Echter, soms kijk je gewoon over vaste regels en gaandeweg glipt de routine erin. ’Forganiser is bij veel industriële klanten  al heel erg succesvol geweest om net die routine in kaart te brengen en u te helpen om alsnog efficiënter te worden op vlak van personeelsinzet. En dus geld te besparen. Tegelijk maakt Forganiser de personeelsadministratie veel makkelijker, waardoor je ook tijdswinst maakt. Wacht niet langer met digitaliseren, iedereen kan het, ook jij!

Forganiser in de Industrie

Snel, Efficiënt en Veelzijdig

Beheers je loonkost

De focus van Forganiser ligt op slim plannen en loonkostbeheersing. Door werktijden efficiënt en gemakkelijk te registreren en steeds een overzicht te hebben van je loonkost verbetert je winstcijfer.

Werk foutloos

Ga je zelf aan de slag met arbeidscontracten? Forganiser genereert de arbeidscontracten en zorgt ervoor dat ze via de smartphone of vaste terminal kunnen gelezen en getekend worden. Zelfs informatie over uitzendcontracten kunnen verwerkt worden in onze tijdsregistratie.

Bespaar kostbare tijd

Alle personeelsadministratie is digitaal. Van arbeidscontracten tot prestaties tot het verwerken van sollicitaties. Geen papierwerk meer, niets meer overtypen, alle personeelsadministratie via één platform.

Win aan efficiëntie

Zonder dubbel werk, verlaag je de total operating cost van je onderneming en kan je makkelijker je processen managen. Meer tijd voor organisatie, minder tijdsverlies aan administratie!

Veelzijdig en toch makkelijk

Forganiser heeft modules voor elk personeelsproces. Geen integratiekosten meer met dure IT-oplossingen, maar een kant en klare oplossing die werkt.

Snel werken is goedkoper

Forganiser communiceert in real time met je sociaal secretariaat, je uitzendkantoor en je tijdsregistratie. Gegevensuitwisseling gaat sneller en je hebt meer kracht om je organisatie on time aan te sturen.

E-Book : Loonkosten Optimaliseren

In ons E-book helpen we u uw loonkosten onder controle te houden en te optimaliseren!

ebook-loonkosten-optimaliseren

Klanten Ervaringen

Met Forganiser kunnen we in real time planning opstellen en communiceren

“In een hoogtechnologische omgeving zoals de onze moeten onze service managers en operators snel onderhoud en herstellingen kunnen doen aan onze infrastructuur. Met Forganiser kunnen we in real time planning opstellen en communiceren naar onze medewerkers en tracken dat iedereen zich aan zijn werkrooster houdt.”

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR