Forganiser op de Horeca Expo 2019

Forganiser staat van 17 tot 21 november op de Horeca Expo in Gent. Kom ons bezoeken voor een demonstratie en een voordeelpakket voor nieuwe klanten. Bezoek ons in Hal 1, stand 1630.

Horeca Expo is al 30 jaar een vaste waarde in de sector. Van 17 tot 21 november stromen er dagelijks duizenden enthousiaste bezoekers de expo binnen om alle nieuwe (en oude) innovaties te ontdekken. En daar hoort sinds kort ook software bij!

We hebben het nog meegemaakt. Nog geen 5 jaar geleden was het verdomd moeilijk om horecaondernemers naar je stand te krijgen op de horecabeurs. Er was vooral interesse in – nogal logisch- eten en drinken. Zo veel interesse zelfs dat de Gentse politie grote vangsten vist bij de bijhorende alcoholcontroles. Anno 2019 ligt dat anders. Software is hot en digitalisering is in heel de sector in een stroomversnelling geraakt.

Forganiser zal daarom ook met een stand aanwezig zijn op de Horeca Expo om zich van zijn beste kant te laten zien. Omdat we bezoekers willen bedanken, trakteren we nieuwe klanten die hun account activeren tijdens de Expo op een voordeelpakket. Dit wil zetten dat we de volledige setup kosten en de opleidingen gratis aanbieden. Geïnteresseerd? Spring binnen voor een demonstratie.

Kom ons bezoeken voor een demonstratie en een voordeelpakket voor nieuwe klanten. Bezoek ons in Hal 1, stand 1630!

De Horeca Expo is met 650 exposanten en 3000 merken de grootste horecabeurs van België. Je kan de nieuwste trends ontdekken, seminaries en events bijwonen of één van de 70 culinaire wedstrijden volgen. En nu dus ook Forganiser.

 

Gerelateerd

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR