Nieuw in Forganiser 4.0

De update en meteen nieuwe versie Forganiser 4.0 bevat veel nieuwe features die van Forganiser een sterke HR-tool maken en niet enkel planningsoftware. In deze mail overlopen we de voornaamste aanpassingen. Wil je meer weten over deze features? Boek een gratis demo in en wij vertellen je er alles over. Klik hier.

Automatische DIMONA-aangiftes:

De mogelijkheid om op basis van de planning automatische dimona’s aan te vragen voor allerlei types dagcontracten. Via een (in te stellen) tijdsinterval gebeuren de aangiftes een paar uur of een paar minuten voor de aanvang van de job.

DIMONA-aangiftes voor bepaalde en onbepaalde duur:

Tot nu toe kon je enkel aangiftes doen voor dagcontracten. Nu kan je ook aangiftes doen voor langere duur. De personeelsdatabase houdt bij wie er contracten heeft en de planning geeft een waarschuwing als je iemand inplant die geen geldig contract of DIMONA-nummer heeft.

DIMONA-statussen voor alle types contracten:

In de planning zie je nu de status voor alle contracten, ook die voor bepaalde en onbepaalde duur. Dit geeft een beter overzicht, je bent in één oogopslag zeker dat iedereen een DIMONA-nummer heeft.

Aangepaste widgets met waarschuwingen voor DIMONA’s met foutmelding:

De widget op de homepagina werkt nu voor alle type DIMONA’s, niet enkel voor dagcontracten. Je hebt dus een beter zicht op eventuele foutmeldingen en fout aangegeven DIMONA’s.

Waarschuwing voor ingeplande jobs zonder contract of zonder dimona:

Wanneer je iemand inplant, zal Forganiser aangeven dat iemand geen dimona of geen contract heeft. In de planning kan je rechtstreeks actie ondernemen en ervoor zorgen dat je in orde bent met de wetgeving.

Koppeling met Securex:

Securex klanten kunnen hun contracten en prestaties exporteren naar het sociaal secretariaat. Alle looncodes zitten verwerkt in Forganiser. Ook bestaande contracten kunnen door Forganiser ingelezen worden uit een bestand dat aangeleverd wordt door Securex.

Informatie contracten om te verzenden naar Securex:

Je kan nu virtuele contracten geven aan werknemers, die van alle informatie zijn voorzien om een loonberekening aan te vragen bij het sociaal secretariaat. Uit die virtuele contracten vloeien meteen de juiste DIMONA-aangiftes door. Het virtuele contract genereert het te handtekenen arbeidscontract, je verstuurt dus altijd het juiste document.

Contractpagina met een historiek van alle arbeidscontracten:

Forganiser krijgt een extra tabblad waar je alle huidige en afgelopen contracten kan raadplegen, zowel de virtuele contracten als de getekende exemplaren.

Update koppeling met A concept interim:

De koppeling laat toe rechtstreeks te plannen uit het personeelsbestand van A concept interim. Het uitzendkantoor stelt een geschikte personeelspoule samen, waarna de profielen onmiddellijk ter beschikking staan. Alle gegevensuitwisseling over planning en aangifte prestaties verloopt automatisch.

Read only werknemersbalk met modal voor wijzigingen:

De update aan de werknemersbalk zorgt voor snellere prestaties en geeft een overzicht van alle lopende contracten van de werknemer. Je kan ook zien of de werknemer een match is voor de werkpost en in welk percentage de competenties overeenkomen. Om een werknemer aan te passen wordt er nu gewerkt met een modal, wat de snelheid van werken moet bevorderen.

Bevestigingsmail voor ingepland personeel:

In Forganiser 4 vertrekt de bevestigingsmail niet meer door iemand in te plannen, maar door de planning te bevestigen. Hierdoor kan je een “draft” planning opmaken en alle mails in één keer versturen wanneer je zeker bent over de gemaakte planning.

Uitbreiding van de statuten in Forganiser:

In Forganiser zijn er statuten bijgekomen om sneller standaardcontracten aan te kunnen maken voor werknemers. Periodecontracten voor bepaalde duur en contracten onbepaalde duur zijn nu apart in te stellen. Daarnaast maken we een onderscheid voor extra’s binnen en buiten contingent.

Pauzes toevoegen in de planning:

Tot nu toe kon je pauzes enkel verwerken na de prestaties van de werknemer. Nu kan je zelfs de pauze al plannen in de jobspot zelfs als er nog geen werknemer is toegewezen. Handig voor wanneer je met service coupé werkt of wanneer je planning geplande pauzes vereist.

De filterbalk werkt nu samen met de werknemersfilter in de werknemersbalk:

Forganiser heeft al langer filtermogelijkheden in de linkerbalk. Maar die liepen niet in sync met de filters in de werknemersbalk aan de rechterzijde. Nu worden de filters wel gesynchroniseerd en kan je makkelijker filters gebruiken.

Verbeteringen aan teams:

Enige tijd geleden introduceerden we teams, een module die mogelijk maakt om je personeelspoule te verdelen in groepen naargelang competentie. Het is ook mogelijk om deze teams te delen met andere bedrijven. In Forganiser 4.0 zitten veel bugfixes voor deze module en is de werking sneller en vlotter gemaakt.

Algemene snelheidsverbetering:

Alle nieuwe features zijn zo ontworpen dat ze de algemene snelheid van Forganiser verbeteren. Veel logische structuren zijn heropgebouwd naar de nieuwste standaarden en met de nodige performance-verbeteringen.

Vacatures voor specifieke contracten:

We hebben een nieuw tabblad toegevoegd met vacatures. In Forganiser kan je werknemers laten solliciteren door de sollicitatielink te verspreiden. Nu kan je ook specifieke vacatures opmaken voor verschillende jobs. De vacatures komen op je eigen vacaturepagina. Wordt de werknemer aanvaard? Forganiser geeft de sollicitant meteen het juiste contract.

Gerelateerd

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR