Minder werk met automatische DIMONA’s

Tot nu toe kon je met Forganiser dagcontracten aangeven. Met Forganiser 4.0 wordt het eveneens mogelijk om contracten van bepaalde en onbepaalde duur én periode-aangiftes voor Flexi-jobbers te verwerken bij DIMONA. Zo hou je overzicht van al je DIMONA’s in de planning. 

Forganiser kan automatisch dimona’s aanvragen op basis van je planning. Je hoeft dus enkel nog personeel in te plannen, wij doen de rest!

Forganiser is vanaf nu rechtstreeks gekoppeld met de sociale zekerheid via een webservice.  Duurde het vroeger nog tot 8 minuten voor je een bevestiging kreeg van je aangifte, kan je nu binnen de 8 seconden (!) een antwoord verwachten inclusief DIMONA-nummer en/of de eventuele foutmeldingen.

Maar dat is niet alles, de echte verbetering is namelijk dat we alle types contracten kunnen aanvragen, ook contracten met lange duur. Je kan dus een medewerker onbepaalde duur aanwerven en de DIMONA onmiddellijk aanvragen. Heb je reeds contracten lopen? Geen probleem, lopende contracten worden mee opgenomen zodat je van heel je personeelsbestand kan zien wie er een geldige nummer heeft.

Maar het stopt daar niet. Waar aangiftes vroeger manueel werden aangevraagd, kan je Forganiser nu zo instellen dat DIMONA’ s automatisch en op tijd wordt aangevraagd. Toch nog iemand last minute inplannen? Geen nood, Forganiser doet de aangifte onmiddellijk. Gemakkelijk toch?

Gerelateerd

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR