Happy New Year!

Happy 2022! Het Forganiser team wenst iedereen een jaar vol voorspoed en een goede gezondheid!

Nieuw jaar, nieuwe features op het programma van Forganiser. Maar eerst nog even dit:

Sinds december 2021 is de koppeling met Securex een feit. Als nieuwe en trotse partner van Securex zijn we verheugd te melden dat de eerste klanten reeds operationeel zijn! Het doorgeven van prestaties voor Securex klanten is zo nóg eenvoudiger met Forganiser. Want we blijven streven naar een eenvoudige en complete planning & administratie tool voor elke klant, die de workload verlicht. Uiteraard blijven we niet stilzitten en kijken we verder. We zijn al volop bezig om Forganiser te verbinden met andere sociale secretariaten. Zo staat Easypay gepland ter integratie. En ja, er staan nog sociale secretariaten gepland om te koppelen met Forganiser. Wil je weten of het jouwe hiertussen staat? Neem gerust contact met ons op en dan verduidelijken we dit graag!

Op vlak van ontwikkeling van onze software zaten we evenmin stil. Er zijn de voorbije maanden verschillende nieuwe features in release gegaan. Heb je nog vragen bij de werkwijze hiervan of zijn sommige zaken nog niet duidelijk? Maak dan zeker een afspraak of volg één van onze webinars om helemaal up-to-date te zijn en te blijven.

Ten slotte willen we jullie meegeven dat we ook in 2022 Forganiser continu blijven verbeteren. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons centraal en daar wijken we in 2022 niet vanaf!

 

Op een administratief eenvoudig jaar!

Het Forganiser Team 

Gerelateerd

Ook je loonkost verlagen met Forganiser?

Laat hier je Email adres achter en krijg een uitnodiging voor een demo en een maand gratis Forganiser.

© Forganiser. 2019 All rights reserved. Algemene Voorwaarden Privacy
Made with  by RIVR